Om abonnementet

Et abonnement på Kaspersky VPN er et kjøp av retten til å bruke programmet i henhold til bestemte parametere (f.eks. abonnementets utløpsdato, antall enheter). Du kan bestille et abonnement på Kaspersky VPN fra en tjenesteleverandør (for eksempel på Google Play eller App Store).

Du kan styre abonnementet fra kontosiden din eller på tjenesteleverandørens nettsted (f.eks. via kontoen din på Apple eller Google).

Før du kjøper et abonnement, kan du prøve den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN helt gratis. Prøveabonnementet på Kaspersky VPN vil ha full funksjonalitet i løpet av en kort prøveperiode. Du vil bli belastet for et abonnement når prøveperioden utløper. Hvis du ikke vil bruke Kaspersky VPN, må du si opp abonnementet før prøveperioden avsluttes.

Et abonnement kan fornyes automatisk eller manuelt. Et abonnement med automatisk fornyelse fornyes automatisk i slutten av hver abonnementsperiode, frem til du sier det opp. Et manuelt fornyet abonnement må fornyes ved slutten av hver abonnementsperiode. Når abonnementet på Kaspersky VPN utløper, blir du tilbudt en respittperiode, så du kan fortsette å bruke alle funksjonene i programmet uten begrensninger i en gitt tidsperiode. Hvis du ikke fornyer abonnementet etter denne fristen, endres programmet til gratisversjonen. For å kunne gå tilbake til den ubegrensede versjonen må du kjøpe et nytt abonnement.

Merk: Tilgjengeligheten av gratisversjonen avhenger av din region.

Viktig: Bestilling av et abonnement på Kaspersky VPN vil ikke kansellere andre abonnementer som inkluderer Kaspersky VPN. Hvis du vil unngå ekstra kostnader, må du sørge for at du har kansellert eller deaktivert automatisk fornyelse av abonnementer du ikke trenger.

Si opp et abonnement på Kaspersky VPN eller bytte til manuell fornyelse:

1. Gå til kontosiden din på tjenesteleverandørens nettsted.
  2. Sjekk om det finnes aktive abonnementer som inkluderer Kaspersky VPN.
  3. Si opp eller deaktiver automatisk fornyelse av abonnementer du ikke trenger.